Parisuhteessa ja haluaa toista

TÄLLE ALUEELLE VOI KIRJOITTAA KIRJAUTUMATTA!

Parisuhteessa ja haluaa toista

ViestiKirjoittaja hoomoilanen » 25 Syys 2012 21:59

Onko jollekin käynyt niin että on naimisissa ja lapsia ja muuta ja sitten ihastuu johonkun toiseen? hirveä tilanne. Kertokaa miten kävi.
hoomoilanen
 

Re: Parisuhteessa ja haluaa toista

ViestiKirjoittaja syyllinen » 27 Syys 2012 08:56

Onhan noin käynyt, parikin kertaa. Ekalla kerralla olin ihan todellakin henkisesti ja fyysisesti ihastunut, samalla omassa parisuhteessa meni tosi huonosti ja oli oikeastaan jo sovittukin erosta, joten tavallaan annoin itselleni luvan tapailla tuota toista miestä, ja sänkyynkin menin kerran. Olen kuitenkin lukenut tuon koko ajan pettämiseksi, vaikka erosta oli sovittu. Eroa ei sitten kuitenkaan tullut ja tuo ihastuskin laantui, onneksi :) Mies ei tiedä tuosta mitään ja toivottavasti ei koskaan saakaan tietää. Niin ja silloin ei vielä ollut lapsia.

Nyt minulla on pientä silmäpeliä töissä mutta ei oikeastaan edes ihastumista, tää vain piristää työpäiviä aina silloin tällöin enkä kanna tästä huonoa omatuntoa ;)
syyllinen
 

Re: Parisuhteessa ja haluaa toista

ViestiKirjoittaja stop » 27 Syys 2012 14:17

No tää on mulle hyvinkin ajankohtainen aihe :roll: .

Kymmenen vuotta jatkuneen viattoman flirttailun jälkeen päätettiin puhua asiat halki ja samalla tuli sitten tehtyäkin jotain. Sänkyyn ei luojan kiitos päädytty, mutta olo on silti kamala. Kumpikaan ei ollut näiden vuosien aikana varma siitä onko ihastuminen (vai miksi sitä pitäisi kutsua) molemmin puoleista ja kun se sitten selvisi, niin olihan se melkoinen tunnekuohu. Paska homma on sekin, että nyt tää toinen osapuoli sai ikään kun toivoa enemmästä ja mä taas oon sitä mieltä, että tän on loputtava tähän. Miten siis saada toinen vakuuttumaan, että mitään mahdollisuuksia ei ole *why^ en voi kieltää etteikö mulla edelleen olisi jotain tunteita, mutta silti mä en aio uhrata parisuhdettani ja kaikkea muuta tämän takia.

Että voikin olla vaikeaa :shock: mä luulin, että mulle ei ikinä edes tapahtuisi tällaista.

Tuntuu myös, että pitäisi kertoa omalle miehelle ihan kaikki, mutta sillä saatan saada vaan suurempaa tuhoa ja mielipahaa aikaan.
stop
 

Re: Parisuhteessa ja haluaa toista

ViestiKirjoittaja mielenvikainen » 06 Loka 2012 10:05

Ahdistava juttu kun mielessä pyörii vain ihan toinen mies kuin oma. Mieli tekisi vaikka ja mitä. Ahdistava ajatus että koko loppuelämässä ei enää ole vaihtelua. Ei niinkään että tämä mielessä pyörivä mies olisi edes kiinnotunut, tai että hänen kanssaan olisi mitään peliä, mutta se ajatus että tässäkö tämä nyt oli. Lapset ja ikuinen parisuhde. Miksei voisi käydä välillä olemassa vapaana ja taas palata oman miehen luokse? Kun varmaa on se, että suhteessa aina menee alkuhuuma ohi. Tai miten sen oman miehen kanssa saisi sytytettyä kipinän? ^surkuli^
mielenvikainen
 

Re: Parisuhteessa ja haluaa toista

ViestiKirjoittaja stop » 13 Loka 2012 23:55

Niinpä niin. Mä oon tähän asti luullut olevani 100% uskollista & yksiavioista sorttia ja nyt onkin pää ihan sekaisin. Oikeasti en varmaan haluaisi tehdä tai ainakaan tekisi mitään kovin radikaalia ja missään tapauksessa en edes halua omasta parisuhteesta pois, mutta silti vaan tietyt asiat pyörii mielessä :oops:
stop
 

Re: Parisuhteessa ja haluaa toista

ViestiKirjoittaja syyllinen » 19 Loka 2012 11:00

Jännää että ihmisillä on noin samantyylisiä ajatuksia parisuhteesta. Tai ei kai siinä mitään erikoista ole, että pitkässä parisuhteessa useammallekin hiipii mieleen ajatus, että tässäkö tämä sitten oli.

mielenvikainen kirjoitti:Miksei voisi käydä välillä olemassa vapaana ja taas palata oman miehen luokse? Kun varmaa on se, että suhteessa aina menee alkuhuuma ohi. Tai miten sen oman miehen kanssa saisi sytytettyä kipinän?


Näitä mäkin mietin, ihan helpointa olisi jos sen oman miehen kanssa kipinöisi aina vaan, mutta miten sen pidät yllä, ihan oikeasti, arjen pyörityksessä lasten kanssa, työvuorojen armoilla ja kiireessä? Tai vaikkei olisi näitäkään tekijöitä, se kipinä tahtoo laantua.

Mulla pyörii nyt vielä enemmän mielessä tuo työkaveri jonka kanssa on pidetty silmäpeliä. En tiedä haluaisinko oikeasti tuon kanssa mitään, on vaan todella piristävää miettiä ihan uutta ihmistä pitkästä aikaa. "Onneksi" mulla todnäk loppuu työt tässä firmassa vuoden lopussa enkä nää häntä enää :) Tai on meillä yksi yhteinen harrastus jossa nähdään varmaan edelleen joka toinen viikko, mut ei sentään päivittäin.
syyllinen
 

Re: Parisuhteessa ja haluaa toista

ViestiKirjoittaja mielenvikainen » 14 Heinä 2013 13:01

Joo ei se kipinän ylläpitäminen ole helppoa, ei! Mulla se on kadonnut joka suhteessa melko pian vaikkei ole ollut lapsiakaan *nolo* Onko ihminen ylipäätään tehty yksiavioiseksi? Sisäministerimmekin kun kertoo meidän jokaisen olevan perverssi ^hehhee^
mielenvikainen
 

Re: Parisuhteessa ja haluaa toista

ViestiKirjoittaja gladysglover » 26 Helmi 2014 08:29

Ei vielä ole naimisissa, mutta rakastan joku minun ydin sydämen

paf casino
gladysglover
 
Viestit: 2
Liittynyt: 11 Helmi 2014 11:56


Paluu VAPAA SANA!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron