Autoilu on rikkaitten hommaa

TÄLLE ALUEELLE VOI KIRJOITTAA KIRJAUTUMATTA!

Autoilu on rikkaitten hommaa

ViestiKirjoittaja eBony » 20 Huhti 2012 11:37

Miten ihmeessä ihmisillä on enää varaa ajaa autoilla? Ensinnäkin kunnolliset autot maksaa ihan hirveästi, joskus aikoinaan sai 30 tuhannella markalla jo hyvän auton. Meepä ostamaan nyt viiden tonnin autoa, minkä saat? Jonkun raadon jota sitten korjaat koko ajan tonneilla. Lisäksi bensa maksaa lähellä kahta euroa litra, ja jos auto syö vaikkapa kympin satkulla, se on maaseudulla yksi vilaus kun 20e meni taas.

Toinen hauska juttu on tuo diisseli, jonka käytöstä saa maksaa kalliin litrahinnan lisäksi vielä kaameat verot. Autoilu vie kuukaudessa 1/3 kaikista tuloista, vähintään. Eipä paljon naurata.
eBony
 
Viestit: 98
Liittynyt: 03 Syys 2011 11:51

Re: Autoilu on rikkaitten hommaa

ViestiKirjoittaja HipHip » 23 Huhti 2012 21:20

Mietin just yks päivä noita autojen hintoja. Muistan kun olin just saanut ajokortin (vuosi oli siis 1995) ja meille ostettiin uus auto (siis ei oikeesti uusi, mutta kuitenkin) ja se maksoi jotain päälle 30 000 mk ja oli olevinaan toooosiii kallis ja hieno. Mitähän sillä summalla nykyään sais *tok*

Ja toi diesel..hitto et jus reilu vuosi sitten vaihdettiin dieselautoon ja nyt se diesel maksaa ihan helevetisti *kurk*
HipHip
 
Viestit: 52
Liittynyt: 03 Syys 2011 21:17

Re: Autoilu on rikkaitten hommaa

ViestiKirjoittaja mersu » 11 Heinä 2012 10:28

Joo ainakin autoista päätellen niillä ajaa vaan rikkaat. meillä ei ole varaa edes 2000-luvun autoon ja paljon tuolla liikenteessä on sellasia jotka on yli 2010.
mersu
 

Re: Autoilu on rikkaitten hommaa

ViestiKirjoittaja Leikko » 15 Heinä 2012 14:32

Enpä nyt sanoisi, että pelkästään rikkaiden hommaa. :D Me ollaan miehen kanssa aivan tavallisia keskipalkkaisia asunto- ja opintovelallisia, mutta silti ajellaan uudehkoilla (alle 3 v.) autoilla. Toki niistäkin on velkaa, mutta sitä vartenhan pankit on. Meillä on pienet menot, ei kalliita harrastuksia eikä kallista asuntoa. Lainojen lyhennykset on tarkoituksella pidetty pieninä, jää rahaa sitten elämiseen (ei tarvitse miettiä ruuan tai bensan hintaa) ja silti jää rahaa säästöönkin. Niitä säästöjä voi sitten käyttää vaikka just auton päivittämiseen uudempaan. ;-)

Kaikki maksaa, meidän valinta on maksaa mielummin korkoja pankille kuin kituutella mahdollisimman velattomana. Sitä kun voi kuolla kupsahtaa heti huomenna tai vaikka jo tänään. :roll:
Leikko
 

Re: Autoilu on rikkaitten hommaa

ViestiKirjoittaja huihaihiisi » 02 Touko 2013 04:54

Kallistahan se on, mutta ah, niin välttämätöntä täällä maalla asuessa. Kyllä meilläkin aika uusi auto on, vaikka ei rahassa kylvetäkään.


Tymnelultut on tönäissyt viestiketjua viimeksi klo 02 Touko 2013 04:54
huihaihiisi
 


Paluu VAPAA SANA!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa

cron