Tämän alueen säännöt!

TÄLLE ALUEELLE VOI KIRJOITTAA KIRJAUTUMATTA!

Tämän alueen säännöt!

ViestiKirjoittaja SannaS » 19 Syys 2011 17:38

1. Vaikka kirjoitat ilman rekisteröitymistä vaativaa nimimerkkiä, on nimimerkin käyttö silti pakollista. Sen on oltava vähintään kolme merkkiä pitkä ja mielellään yksilöitävissä oleva, jottei keskustelussa tarvitse miettiä kuka "hmm" nyt tämän vastauksen kirjoittikaan. Älä esiinny toisena henkilönä, se on rikos.

2. Konitori.fi ei ole vastuussa tämän keskustelupalstan sisällä käytävän keskustelun sisällöstä. Mieti aina ennen kuin painat "lähetä"- painiketta, sillä kaikki näppäimistöltäsi lähtevä teksti on vain sinun vastullasi. Käyttäydy asiallisesti, sillä Internet ei ole pelkkä verkko, vaan siellä on joukko samanlaisia ihmisiä kuin sinäkin. Vastuuta kirjoituksistaan ei pääse pakoon nimimerkittömyyden taakse. Kiroilu, haukkuminen, nimittely, mustamaalaaminen, siveettömyys, rasismi, uhkailu, häiriköinti sekä turha provosointi johtaa palstalta sulkemiseen ylläpidon määräämäksi ajaksi. On myös muistettava, että Suomen laki kieltää sekä kiihottamisen kansanryhmää vastaan että kunnianloukkauksen, ja suojelee henkilön yksityisyyttä, kotirauhaa ja sananvapautta. Kaikessa toiminnassamme noudatamme Suomen lakia, lisää laeista löytyy osoitteesta http://www.finlex.fi.

3. Otsikoi aiheesi osuvasti; "Mitä teen???" EI ole esimerkki osuvasta otsikoinnista. Sen sijaan esim: "Mitä teen, hevoseni puree puuta?" on onnistunut otsikkovalinta. Tarkista haku -toiminnolla, onko aiheesta jo ennestään aiheita. Jos näin on, älä aloita samaa aihetta uudelleen.

4. Kirjoita normaalein kirjaimin, ei capslock päällä, sillä se tarkoittaa huutamista muille. Muista välimerkit, pisteet, isot kirjaimet ja kappalejaot. Chattaily ei ole sallittua, eli ei turhia viestejä. Älä myöskään kirjoita lyhyitä viestejä esim: "joo", "moi" tai laita vain hymiötä viestiin.

5. Valokuvat tulee laittaa linkein, ei siis kuvia suoraan tekstiin! Kuvat tullaan poistamaan jos ne eivät ole linkkeinä. Hymiöitä ei tule linkittää muilta sivustoilta, ja omien hymiöiden käyttö on rajattu kymmeneen (10) hymiöön per viesti.

6. Mainostaminen ja markkinointi ovat ehdottomasti kiellettyjä. Markkinapalsta on sitä varten. Yritysten on mahdollisuus tehdä mainossopimus konitori.fi -palvelun kanssa, mutta keskustelupalstalla mainostus johtaa rangaistustoimiin.

7. Ylläpidolla ja moderaattoreilla on oikeus moderoida sääntöjen vastaisia tekstejä. Moderointia ei saa tehdä ilman painavaa syytä, ja kysyttäessä syy tulee ilmoittaa. Jos olet tyytymätön moderointiin, voit laittaa yksityisviestillä tai sähköpostilla ilmoituksen ylläpidolle.

8. Sääntöjen rikkomisesta seuraa varoitus käyttäjälle, ja jos rikkominen jatkuu, tai on jo ensimmäisellä kerralla törkeää, on ylläpidolla täydet valtuudet käydä rangaistustoimenpiteisiin. Rangaistuksena käytetään mm. tunnuksien tai IP-osoitteen bannaamista, tai tunnuksen poistamista. Jos huomaat sääntöjenvastaista toimintaa, voit ilmoittaa siitä yksityisviestillä tai sähköpostilla, joko nimelläsi tai ilman.

9. Ole avoimin mielin ja pidä hauskaa toisten kanssa, älä toisten kustannuksella. Ajattele, että on rikkaus saada keskustella muiden ihmisten kanssa, äläkä pidä heitä vastustajinasi. Anna erilaisuudelle sijaa ja ota opiksesi muiden kokemuksista. Maailma ei ole mustavalkoinen, eikä sinun mielipiteesi ole se ainoa oikea, vaikka yhdellä tavalla oikea varmasti onkin. Antaa kaikkien kukkien kukkia! *kukka*
Avatar
SannaS
Ylläpitäjä
 
Viestit: 3102
Liittynyt: 02 Heinä 2011 12:38

Paluu VAPAA SANA!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron