Lasten kiertokirjeet

Kavioliittojen lisäksi hevosihmisillä on muitakin liittoja, tämä alue on omistettu elämälle tallin ulkopuolella.

Lasten kiertokirjeet

ViestiKirjoittaja argh » 12 Marras 2012 22:40

Voi ärsytys. Taas tuli yksi kiertokirje. Innoissamme avattiin neljävuotiaan kanssa kirjettä entiseltä hoitokaverilta ja odotettiin että saadaan lukea kuulumisia, mutta plääh: "tervetuloa tarrakerhoon. Jos haluat osallistua, lähetä tarra- arkki sinne ja tänne ja vielä kuudelle ystävälle tämän kirjeen kopion kera." Ja tämä oli vasta kolmas tätä lajia. Siis oikeesti, nää on musta ihan todella tyhmiä. "Jos et halua osallistua, lähetä tarrat takaisin viikon sisällä." No just joo, että ensin se lapsi kaivaa ne tarrat sieltä kirjekuoresta ja sit sanotaan, et sori, nää lähetetäänkin nyt takas.

Mä en tajua miten vanhemmat lähtee tällaseen mukaan. Ehkä mä oon tyhmä tiukkis.
argh
 

Re: Lasten kiertokirjeet

ViestiKirjoittaja Noste » 14 Marras 2012 11:40

Meinasin tulla tekemään ihan samanlaisen aloituksen!

Meille tuli lapsen nimellä kirje sukkakerhosta, jossa olisi pitänyt lähettää sukkapari kirjeessä nimetylle henkilölle. No tämä voisi pitkin hampain onnistuakin, mutta se, että lähettäisin ko. kerjuukirjeen kuuden kaverin harmiksi eteenpäin oli jo liikaa vaadittu. Samaisessa kirjeessä muistutettiin, että jos haluat olla ilonpilaaja, niin lähetä ko. kirje takaisin aloittajalle ettei muille tule paha mieli, kun eivät saakaan sukkia.

Mun mielestä tämäntyyliset kirjeet ovat tarpeettomia. Olisi korrektia kysyä ensin lupa, saako lähettää - muussa tapauksessa ei ole mielestäni oikein vaatia vastaanottajaa tekemään jotain (lähettämään kirjettä takaisin). Ja voisiko joku kertoa, mitä ylipäätään tekisin 36:lla paria sukkia, mitkä kuulemma olivat tulossa? En ole erityisen ekologinen ihminen, mutta mun mielestä tuo kuulostaa jo turhalta tuhlaukselta..

Jotta hauskuus olisi täydellinen saatiin vielä toinen samanlainen kirje samalta suunnalta seuraavalla viikolla. Eli olisi ollut 72 paria sukkia tiedossa..

Ehkä minäkin olen tiukkis, mutta en jaksa enkä ymmärrä. Olen saanut kiertokirjeitä viimeksi ala-asteella ja inhosin niitä jo silloin. :/
Noste
 

Re: Lasten kiertokirjeet

ViestiKirjoittaja Terhi » 14 Marras 2012 12:26

Mä en ole kuullutkaan että tällaisia kiertää *what* Muistan noita joskus ala-asteajoilta, sitä en kyllä muista et osallistuttiinko niihin tai mitä niissä kiersi.
Terhi
 
Viestit: 1496
Liittynyt: 21 Heinä 2011 20:52

Re: Lasten kiertokirjeet

ViestiKirjoittaja argh » 14 Marras 2012 13:24

Mä muistan että josksu mun lapsuudessa kyllä kiersi näitä. Joskus oli joku suklaalevyhommeli, et piti lähettää suklaalevy ja sit oli vaan niitä, että piti lähettää kortti jollekin ja kirje kuudelle eteenpäin. Mä en ikinä jatkanut niitä, enkä aio jatkaa nytkään. Tarrat voin lähettää sille yhdelle, mutta on vastoin mun kaikkia periaatteita, että mä lähettäisin tän taas joidenkin muiden rasitteeks.

Noste kirjoitti:Olisi korrektia kysyä ensin lupa, saako lähettää - muussa tapauksessa ei ole mielestäni oikein vaatia vastaanottajaa tekemään jotain (lähettämään kirjettä takaisin).

No nimenomaan ^jesh^
argh
 

Re: Lasten kiertokirjeet

ViestiKirjoittaja Paula » 14 Marras 2012 14:35

Minä en ole koskaan jatkanut ketjukirjeitä, enkä tule jatkamaan... Om vika jos kysymättä jotain lähettävät:-)
Paula
Valvoja
 
Viestit: 1164
Liittynyt: 21 Heinä 2011 22:15

Re: Lasten kiertokirjeet

ViestiKirjoittaja SannaS » 03 Touko 2013 02:07

Mä olen myös ilonpilaaja ja katkaissut törkeästi aina kaikki ketjukirjeet, huolimatta niistä loppuelämän seuraavista kirouksista ja pahanmielentuottamisista joita on päälleni langennnut (no mutta tietäpähän mitä syyttää kaikista vastoinkäymisistä elämässä; olen saanut ketjukirjeenkatkaisukirouksen moninkertaisena päälleni!!!).

jos lapset alkaa moisia saamaan niin joutavat suoraan paperinkeräykseen.


Tymnelultut on tönäissyt viestiketjua viimeksi klo 03 Touko 2013 02:07
Avatar
SannaS
Ylläpitäjä
 
Viestit: 3102
Liittynyt: 02 Heinä 2011 12:38


Paluu Perhe-elämä ja parisuhteet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa

cron