Sivu 1/1

Pienet lapset hoitopaikassa :(

ViestiLähetetty: 26 Syys 2012 13:50
Kirjoittaja tarhassa
Tässä yksi näkökulma ihan pienten lasten päiväkotielämään http://www.huonoaiti.fi/?p=906 mitä mieltä ootte?

Re: Pienet lapset hoitopaikassa :(

ViestiLähetetty: 26 Syys 2012 14:29
Kirjoittaja Terhi
Tuosta oli pitkä keskustelu yhden fb-kaverin sivulla. Minusta (enkä ollut ainoa) ihan järkyttävän kärjistetty kirjoitus, vaikka tuossa todellisuuspohjaa onkin niin tuo överiksi vetäminen ja provosoiminen vie kaiken huomion siitä. En ehdi nyt lukea tuota uudestaan, mutta en ainakaan meidän lasten päiväkotia tuosta tunnista ollenkaan, onneksi.

Re: Pienet lapset hoitopaikassa :(

ViestiLähetetty: 26 Syys 2012 22:29
Kirjoittaja Katja
No onhan toi överiksi vedetty kirjoitus, mutt henk. koht. en laittaisi tuon ikäistä päiväkotiin. Perhepäivähoitoon kyllä (ja niin olen juuri tekemässä). Meidän päiväkotiin ei edes oteta alle 3- vuotiaita, vaan he menevät perhepäivähoitoon tai ryhmikseen. Mä toivon että meidän molemmat lapset saavat olla perhepäivähoidossa tai sitten kotona esikouluikään asti.

Re: Pienet lapset hoitopaikassa :(

ViestiLähetetty: 27 Syys 2012 14:06
Kirjoittaja Katja
Tuohon piti vielä lisätä, että onhan päiväkodeissakin eroja. Meidän päiväkotiin en pientä (enkä vielä isompaakaan) laittaisi, mutta jos on päiväkoti, jossa on panostettu pieniin, niin sittenhän se on eri juttu.

Re: Pienet lapset hoitopaikassa :(

ViestiLähetetty: 14 Heinä 2013 00:16
Kirjoittaja Katja
Meidän 1,5 vuoias aloitti tällä viikolla hoidon samalla pph:lla missä isosisko on ollut jo pari vuotta. Ihan tosi hienosti on mennyt, ainoa joka tähän mennessä on reagoinut, on isosisko 4 v., jota ilmeisesti harmittaa että pikkusisko on tunkeutunut hänen reviirilleen. Iltaisin pienempi tykkää sylitellä enemmän kuin ennen, mutta ei mitenkään ripustaudu tai muuta.