Keskustelupastan säännöt

Ylläpito tiedottaa foorumilla tapahtuvista asioista.

Keskustelupastan säännöt

ViestiKirjoittaja SannaS » 13 Heinä 2011 16:38

1. Kirjoittaminen keskustelupalstalla ei vaadi rekisteröitymistä, mutta nimimerkin käyttöä kylläkin. Valitse itsellesi nimimerkki eli nick, jonka pituus on oltava vähintään kolme merkkiä. Nimimerkki ei saa olla loukkaava tai muuten palstan sääntöjen vastainen. Rekisteröitymiseen tarvitset toimivan, oikean sähköpostiosoitteen. Älä esiinny muuna henkilönä, se on rikos. Tietojasi käytetään vain oman käyttäjärekisterimme tarpeisiin, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

2. Avatar tulee olla korkeintaan 150x150 pikseliä. Se ei saa olla loukkaava, siveetön tai tekijänoikeuksia loukkaava. Allekirjoitus ei saa sisältää kuvia, liikkuvia animaatioita, muilta sivuilta linkitettyjä hymiöitä eikä linkkejä yrityksiin ilman ylläpidon lupaa.

3. Konitori.fi ei ole vastuussa tällä keskustelupalstalla käytävän keskustelun sisällöstä. Mieti aina ennen kuin painat "lähetä"- painiketta, sillä kaikki näppäimistöltäsi lähtevä teksti on vain sinun vastullasi. Käyttäydy asiallisesti, sillä Internet ei ole pelkkä verkko, vaan siellä on joukko samanlaisia ihmisiä kuin sinäkin. Kiroilu, haukkuminen, nimittely, mustamaalaaminen, siveettömyys, rasismi, uhkailu, häiriköinti, turha provosointi, jatkuva väärän tiedon tarkoitushakuinen levittäminen ja keskustelua häiritsevä saman asian toistelu johtaa palstalta sulkemiseen ylläpidon määräämäksi ajaksi ja toistuessaan pysyvästi. On myös muistettava, että Suomen laki kieltää sekä kiihottamisen kansanryhmää vastaan että kunnianloukkauksen, ja suojelee henkilön yksityisyyttä, kotirauhaa ja sananvapautta. Konitori.fi noudattaa kaikessa toiminnassaan Suomen lakia, lisää laeista löytyy osoitteesta http://www.finlex.fi.

3. Otsikoi aiheesi osuvasti; "Mitä teen???" EI ole esimerkki osuvasta otsikoinnista. Sen sijaan esim: "Mitä teen, hevoseni puree puuta?" on onnistunut otsikkovalinta. Tarkista haku -toiminnolla, onko aiheesta jo ennestään aiheita. Jos näin on, älä aloita samaa aihetta uudelleen.

4. Kirjoita normaalein kirjaimin, ei capslock päällä, sillä se tarkoittaa huutamista muille. Muista välimerkit, pisteet, isot kirjaimet ja kappalejaot. Chattaily ei ole sallittua, eli ei turhia viestejä. Älä myöskään kirjoita lyhyitä viestejä esim: "joo", "moi" tai laita vain hymiötä viestiin.

5. Valokuvat tulee laittaa linkein, ei siis kuvia suoraan tekstiin! Kuvat tullaan poistamaan jos ne eivät ole linkkeinä. Hymiöitä ei tule linkittää muilta sivustoilta, ja omien hymiöiden käyttö on rajattu kymmeneen (10) hymiöön per viesti.

6. Mainostaminen ja markkinointi ovat ehdottomasti kiellettyjä. Markkinapalsta on sitä varten. Yritysten on mahdollisuus tehdä mainossopimus konitori.fi -palvelun kanssa, mutta keskustelupalstalla mainostus johtaa rangaistustoimiin.

7. Ylläpidolla ja moderaattoreilla on oikeus moderoida sääntöjen vastaisia tekstejä poistamalla tai muokkaamalla viestejä ja viestiketjuja. Moderointia ei saa tehdä ilman syytä, ja kysyttäessä syy tulee ilmoittaa. Jos olet tyytymätön moderointiin, voit laittaa yksityisviestillä tai sähköpostilla ilmoituksen ylläpidolle. Loppukädessä erimielisyydet ratkaisee Konitori.fi ylläpito parhaaksi katsomallaan tavalla. Moderointia tehdään keskustelun tason turvaamiseksi.

8. Sääntöjen rikkomisesta seuraa varoitus käyttäjälle, ja jos rikkominen jatkuu, tai on jo ensimmäisellä kerralla törkeää, on ylläpidolla täydet valtuudet ryhtyä rangaistustoimenpiteisiin. Rangaistuksena käytetään mm. tunnuksien tai IP-osoitteen bannaamista määräajaksi tai kokonaan, tai tunnuksen poistamista. Jos huomaat sääntöjenvastaista toimintaa, voit ilmoittaa siitä yksityisviestillä, sähköpostilla tai suoraan viestistä huutomerkki-painikkeen kohdalta, joko nimelläsi tai ilman.

9. Konitori.fi pidättää kaikki oikeudet muokata keskustelupalstan sääntöjä milloin vain parhaaksi katsomallaan tavalla.

10. Ole avoimin mielin ja pidä hauskaa toisten kanssa, älä toisten kustannuksella. Ajattele, että on rikkaus saada keskustella muiden ihmisten kanssa, äläkä pidä heitä vastustajinasi. Anna erilaisuudelle sijaa ja ota opiksesi muiden kokemuksista. Maailma ei ole mustavalkoinen, eikä sinun mielipiteesi ole se ainoa oikea, vaikka yhdellä tavalla oikea varmasti onkin. Antaa kaikkien kukkien kukkia! *kukka*
Avatar
SannaS
Ylläpitäjä
 
Viestit: 3102
Liittynyt: 02 Heinä 2011 12:38

Paluu ongelmat, tiedotteet, testaus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron