Kanat

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:) :D *green* ;) ;D :cool: îloits' ^hehhee^ *reps* *jppii* *ilo* ^jesh^ *sun* *kukka* *ihQua* :P *pomppia* *hb* *hb2* *<3* *heart* *syd* *heippa* *hurraa* *enkuli* *kumar* :oops: *nolo* :? :shock: *what* :| :/ *kurk* *ounou* *pyor* *piis* *surkea* njäh :( ^surkuli^ *isoitku* *kyynel* *itkut¨ *kuumë* *hali* :evil: :twisted: *grrr* *gr* >:( >:E *muori* *eikä* :roll: *tom* *¨soosoo^ *silmä* *ohmy* *round* *tok* *pois* *kahvi* *väsy* *why^ ^hmm^ *oksu* *;)* hörps *ratsu* :!: :?: :idea: :arrow:
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Poissa käytöstä
[url] on Käytössä
Hymiöt ovat Käytössä
Katso viestiketjua
   

Laajenna näkymää Katso viestiketjua: Kanat

Re: Kanat

Viesti Kirjoittaja Terhi » 27 Syys 2013 08:42

Meillä ehkä haudotaan *ihQua* Maija-maatiainen on kököttänyt munien päällä pesässä keskiviikkoillasta lähtien, normaalisti on tosi arka eikä päästä lähelle mut nyt ei karannut pois vaikka katoin sinne alle ja laitoin kolme munaa lisää, siellä oli kaksi. Tartteeko mun tehdä nyt mitään?

Re: Kanat

Viesti Kirjoittaja AnneH » 25 Syys 2013 21:43

Äsken ennen töihin lähtöä tsekkasin niin yhdessä munassa rokin alla oli jo isot säröt ja piippaus kuului *ihQua*

Re: Kanat

Viesti Kirjoittaja AnneH » 15 Syys 2013 09:17

Rokkikana sai pari munaa hautomakoneesta alleen meidän naapurilta. Nää on laitettu koneeseen 4. päivä joten ei tarvitse ihan niin kauaa enää istua :roll:
Eilen oli muuten päivä ettei Pirkka muninu, noh tänä aamuna se siellä istui taas ^jesh^

Meidän kanat sai muuten monta pussia linssejä (päiväykset mennu). Liotin kuumassa vedessä yön yli ja wautsi että kanat tykkäs :P

Re: Kanat

Viesti Kirjoittaja AnneH » 13 Syys 2013 22:12

SannaS kirjoitti:OK, jotenkin muistin et Teil olis ennenkin kuollu tipuja ^hmm^ ja munanetissä niitä aina lukee... Mutta mulla ei ole kokemusta kuin näistä yksistä tipuloista niin en tiedä.

En mä muista yhtään kuollutta tipua, lopetettu on pari vikojen takia (jalkavaivat, ei ole pysyny pystyssä jne). Mutta että viikon vanha olis tuollein yhtäkkiä vaan kuollu *why^ Ja sitten on noita munaan kuolleita loppuvaiheessa. Ai niin yksi hukuttautui puuroastiaan joskus ^hmm^ Mutta tuossa ei siis näkynyt mitään vikaa. Täytyy toivoa et toi toinen selviää hengissä.
Mua ahistaa vaan tuo rokkikana joka hautoo ja hautoo......

Re: Kanat

Viesti Kirjoittaja SannaS » 13 Syys 2013 17:48

OK, jotenkin muistin et Teil olis ennenkin kuollu tipuja ^hmm^ ja munanetissä niitä aina lukee... Mutta mulla ei ole kokemusta kuin näistä yksistä tipuloista niin en tiedä.

Re: Kanat

Viesti Kirjoittaja AnneH » 13 Syys 2013 14:21

Mä en kyllä Muista yhtäkään joka olis kuollu kuoriuduttuaan ja onhan noita tipuja tullu vaikka kuinka.. En tiiä mikä sen tappoi, veikkaan et on jääny jalkoihin.

Re: Kanat

Viesti Kirjoittaja SannaS » 13 Syys 2013 11:26

Voi tylsyys, tollanen on kurjaa :( Mä ihmettelen että meillä kaikki tiput pysyi hengissä, kun eikös niistä aika usein joku kuole? ^hmm^

Meillä kanat on nyt ulkoilleet muutaman kerran häkin ulkopuolella jotta päästään sitten tekemään remonttia ilman kanoja sinne kanalan sisälle, ei siitä tuu mitään että kannetaan lautaa ovensaosta ja kanat säntäilee joka puolella. hyvin nuo ovat vielä menneet, tontilla pysyneet.

Re: Kanat

Viesti Kirjoittaja AnneH » 13 Syys 2013 10:51

En tiiä, täysin ehjä oli ja ilmeisesti vastikään kuollu kun oli vain vähän viileä.

Re: Kanat

Viesti Kirjoittaja SannaS » 13 Syys 2013 10:36

*itkut¨ mihin oli kuollut?

Re: Kanat

Viesti Kirjoittaja AnneH » 13 Syys 2013 10:04

Tänä aamuna löysin toisen tipuista kuolleena kanalan lattialta ^surkuli^

Re: Kanat

Viesti Kirjoittaja AnneH » 08 Syys 2013 08:51

Kiitoksia *heart*
Niinhän siinä kävi, ettei alho malttanut odottaa muiden kuoriutumista eli Rokkikana saa jatkaa, vielä ei säröile muut neljä munaa. Toivotaan että rokkikana saisi edes yhden tipun *why^
Lisäksi on nuorikko vasta munimaan alkanut alho kököttämään pesässä :/ Nostan sen sieltä aina pois, mutta vaappuu takaisin samantien. Ei sillä ole edes munaa pesässä.

Taidan alhon tipuineen eristää kanihäkkiin, aamulla kana läks pihalle ja jätti tiput huutamaan ovelle jossa aika korkea kynnys. Tuli kyllä takaisin kun lapset huuti apua, mutta ei kyllä tarttis lähteä niitä vielä ulos houkuttelemaan *¨soosoo^

Re: Kanat

Viesti Kirjoittaja SannaS » 07 Syys 2013 21:36

Onnea tipuista *ihQua*

Re: Kanat

Viesti Kirjoittaja AnneH » 07 Syys 2013 10:28

Siirsin toisen kanan alta tipun alhon alle, saa rokki hautoa vielä. Jos alho kyllästyy lopun kahden munan haudontaan niin voi aina tyrkätä sitten roki alle. Kätevää kun on kaksi hautojaa ^jesh^

Re: Kanat

Viesti Kirjoittaja AnneH » 06 Syys 2013 09:19

Meillä on kaksi tipua *heart* Alhon alla sinisestä munasta kuoriutunut ja Rokkikanan alta naapurin munista. Molemmilla vielä kaksi alla et saapi nähä jaksavatko hautoa loppuun. Molemmat tiput pingviinin värisiä mustia. Eilen huomasin säröilyjä ja pikaisesti siivosin kanalan, viime yönä oli kuoriuduttu.

Re: Kanat

Viesti Kirjoittaja AnneH » 03 Syys 2013 19:52

Mä sitten päivällä katselin kun toinen harakka tuli katsomaan raatoa minkä jätin nurtsille.. heti tuli suru kun ajattelin, että siinä se äiti tuli katsomaan lastaan jonka mä tapoin ^surkuli^ Noohh, suru kyllä lähti kun elävä harakka alkoi vaan tyynesti nokkimaan sitä kuollutta, hyiii *kurk*
Meillä on harakat käyneet niin varovaisiksi että huomaavat kun tulen keittiöön niin lehahtavat pakoon.

Ylös

cron