Lasten suusta

Lähetä vastaus


Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskapostitusta foorumille.
Hymiöt
:) :D *green* ;) ;D :cool: îloits' ^hehhee^ *reps* *jppii* *ilo* ^jesh^ *sun* *kukka* *ihQua* :P *pomppia* *hb* *hb2* *<3* *heart* *syd* *heippa* *hurraa* *enkuli* *kumar* :oops: *nolo* :? :shock: *what* :| :/ *kurk* *ounou* *pyor* *piis* *surkea* njäh :( ^surkuli^ *isoitku* *kyynel* *itkut¨ *kuumë* *hali* :evil: :twisted: *grrr* *gr* >:( >:E *muori* *eikä* :roll: *tom* *¨soosoo^ *silmä* *ohmy* *round* *tok* *pois* *kahvi* *väsy* *why^ ^hmm^ *oksu* *;)* hörps *ratsu* :!: :?: :idea: :arrow:
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Poissa käytöstä
[url] on Käytössä
Hymiöt ovat Käytössä
Katso viestiketjua
   

Laajenna näkymää Katso viestiketjua: Lasten suusta

Re: Lasten suusta

Viesti Kirjoittaja Katja » 10 Helmi 2013 23:57

Ollaan oltu flunssassa ja lapsi 1 v. 10 kk sai parina iltana Pamol- tabletin ennen nukkumaan menoa. Tänä iltana hän huusi suureen ääneen: "äiti anna mulle taas unilääkettä" :D

Re: Lasten suusta

Viesti Kirjoittaja AnneH » 18 Tammi 2013 06:53

Meidän iskä tekee vuorotyötä. Poika 4 v kysyy monasti iltaisin kun iskä on töissä, että "milloin isi tulee meillä käymään" ^hehhee^, jos kysytään mitä isi tekee työkseen vastaus on "isi käy töissä gymillä" (harrastaa siis puntinnostoa ilmeisen aktiivisesti).

Re: Lasten suusta

Viesti Kirjoittaja Katja » 18 Tammi 2013 00:48

Tyttö 4 v. kun kehoitin siivoamaan lelut olohuoneen lattialta
"Äiti me ei puhuta sun kieltä."

Re: Lasten suusta

Viesti Kirjoittaja Terhi » 29 Joulu 2012 10:13

Aloin jouluaattoaamuna laulamaan Joulupukkilaulua palauttaakseni lasten mieliin et osaisivat pukille laulaa. Ehdin laulaa alusta "Joulupukki, joulupukki, valkoparta vanha ukki", sit pysähdyin miettimään et miten se menikään. Poika kohta 4-v. jatkoi että "ja sitten annetaan pukille selkään". Öhöm, tuo on ainoa versio mikä mullekin tuli mieleen mut lapsille en sitä kyllä ole laulanut, joku näköjään on ^hehhee^

Re: Lasten suusta

Viesti Kirjoittaja SannaS » 14 Joulu 2012 07:38

Tämä sama 4v katsoi eilen isänsä kaljua ja kysyi että "missä sun tukka on, onko se uponnut päähän?" isä sanoi että joo se kasvaa sisäänpäin, ja nelivuotias sitten kysyi että "ai aivoihin?" :D

pian 6v katsoi hiljaa telkkua eilen ja tuli kameramainos, "osta nyt järkkäri halvalla", johon poika tokaisi "no en TODELLAKAAN osta, ei mulla oo edes noin paljon rahaa."

Nelivuotias katsoi mun varpaita saunassa ja kysyi miksi yksi varvas roikkuu. Mä vain että se ei vaan jaksa olla ylhäällä, johon poika meinas että "se roikkuu vamaan siksi kun sä olet tulossa vanhaksi mummoksi" ^hehhee^

Re: Lasten suusta

Viesti Kirjoittaja SannaS » 16 Syys 2012 11:48

Keskimmäisemme pian 4v totesi taannoin kun yritin laittaa epätoivoisesti hänen jalkovälissään turvaistuimen vöitä kiinni että "se ei mee siksi kun siellä on niin iso pippeli" :D

Re: Lasten suusta

Viesti Kirjoittaja SannaS » 19 Elo 2012 21:11

Keskimmäisemme, pian 4v, kysyi tänään kauhuissaan kun napsin isältänsä muutaman pappamaisen kulmakarvan (ja isä oli tietysti todella kärsivä ;) ) että "Kuoleeko isi nyt?"

Re: Lasten suusta

Viesti Kirjoittaja Novella » 03 Heinä 2012 16:58

Voin hyvin kuvitella tuon SannaS:n runopojan kommentin, koska satuin tänään kuulemaan kun hän antoi äidilleen rakkaudentunnustuksen yhtäkkiä kahvipöydässä. Ihana pieni mies! *heart* (Mun mies saisi ottaa oppia...)

Re: Lasten suusta

Viesti Kirjoittaja SannaS » 10 Kesä 2012 10:29

MAhtaako poika enää ajatella noin kouluun mennessään ;)

Yks päivä istuin aamulla vessassa silmät turvoksissa aamu-ärtyneenä, niin keskimmäisemme tuli ja sanon "Äiti, sinä olet kaunis!" *heart* (tai taunis, hän ei osaa koota)

Se on muutenkin niin herkkis, huutaa aina naapurinpojillekin että rakastaa niitä, niinkuin ihan kaikkia muitakin. Yks päivä se istui pikkusiskonsa huoneessa ja totesi "minä olen tyttö!" Eilen kysyin että onko hän tyttö vai poika niin ei kuulema halua olla poika. Mutta on intiaani ja supersankari *green* Ja siis fyysisesti ainakin on pojaksi todettu ;)

Re: Lasten suusta

Viesti Kirjoittaja Katja » 09 Kesä 2012 22:45

SannaS kirjoitti: mä tykkään rehtoreista
;D ;D

Re: Lasten suusta

Viesti Kirjoittaja SannaS » 31 Touko 2012 20:20

Ilmoitin esikoisen ja keskimmäisen (pojat) uimakouluun ja kerroin siitä pojille. Esikoinen 5,5v kun kuuli sanan "koulu", hän oli aivan innoissaan ja totesi: "No hyvä että päästään kouluun, mä tykkään rehtoreista!"

Re: Lasten suusta

Viesti Kirjoittaja Katja » 12 Touko 2012 00:13

Tyttö 3,5 v
"Äiti, meidän pitäis kyllä ostaa avaruusraketti"
"öööh, miksi?"
"No kun mä en oo ikinä nähnyt miltä maapallo näyttää".
^jesh^

Re: Lasten suusta

Viesti Kirjoittaja SannaS » 05 Huhti 2012 18:51

Tänään esikoinen halusi kuunnella Lauri Tähkää, mutta kun sitä ei autosta löytynyt, tyytyi laulamaan itse. Laulu meni näin: "Juomaripoijan hevosella seisoo joka kapakalla..." Oikeastihan se on että juomaripoijan hevonen se seisoo joka kapakalla ^hehhee^

Re: Lasten suusta

Viesti Kirjoittaja ilona » 23 Maalis 2012 13:19

hah hah haa *ilo* *green* voi apua... mulla on ollut niin helppoa kuitata esikoisen kyselyt, mistä on ulos tullut näyttämällä mahan arpea ja toteamalla että lääkärisetä teki mahaan pienen aukon, josta sut nostettiin ulos ;) äsken dhl toi ovelle paketin, jossa oli miehen mönkijän uusi pakoputki. Avattiin laatikko ja siellä oli semmoisia isoja ilmatäytteisiä "tyynyjä" pehmusteena. poika 5v totesi, "me voidaan ottaa nää leikkiin, kun isi ei tarvii näitä ilmavaivoja". Niin. Ei tarviis muuten äitikään niitä isin oikeita ilmavaivoja ;) *joskus kaasunaamarista haaveillut*

Re: Lasten suusta

Viesti Kirjoittaja SannaS » 22 Maalis 2012 22:10

Olimme keskustelleet aiemmin ihmisten lisääntymisestä, ja esikoinen 5v kun aikansa jankutti että "missä se paikka on mistä vauvat tulee ulos" niin vastasin sitten että tytöillä (kuten pikkusiskolla) on pimppi ja hänestä voi tulla äiti, koska vauvat tulevat pimpistä. Ja iskällä ja pojilla on pippeli (mutta ei siitä sen enempää kun sitä ei vielä kysytty ;) ).

No, keskimmäinen 3,5v oli kuunnellut keskustelua ja kysyi multa suihkuun mennessämme että tuleeko ne vauvat äiti sun tissistä vai? Mä sanoin että ei. "no mistä, näytä?" Selitin taas että pimpistä ja että se on sellanen oma paikka mitä ei näytellä muille.

Asia oli ilmeisesti jäänyt keskimmäisen mieleen ja eilen iltapalapöydässä hän alkoi selittää isomummille joka oli käymässä: "Minä olen tullut äidin pimpistä!" Johon esikoinen totesi: "Niin mutta mä olen tullut ensin!"

Ylös

cron